A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Новини

Каховщина – край благодійників та меценатів

Творити добро і робити добрі справи і вчинки простіше простого. Це не вимагає від людини ніяких надприродних зусиль. Потрібно тільки слідувати за велінням свого серця, і роблячи щось хороше, думати про те, як приємно це буде для іншої людини.

20:42 28.01.2020

Відбулась зустріч з представником Південного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України

22 січня заступник директора Південного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України Дмитро Самофалов здійснив перевірку ступені готовності комунального некомерційного підприємства «Каховська центральна районна лікарня Каховської районної ради» до заключення контракту з НСЗУ на надання медичних послуг. Висновок позитивний.

08:03 24.01.2020

Подяка від пацієнтів

На Урядову гарячу лінію надійшло повідомлення-подяка від Конопльова Євгена Володимировича, в якому він висловлює подяку лікарю хірургічного відділення КНП «Каховська ЦРЛ» Думінцю Олександру Степановичу за турботу і уважність до його батька Конопльова В.П.

07:54 24.01.2020

Районна влада та керівництво лікарні робить усе можливе аби лікарня й надалі надавала якісні медичні послуги

26 грудня голова районної державної адміністрації Сергій Перетятько та його заступниця Ольга Вакулич з робочим візитом відвідали Центральну районну лікарню аби поспілкуватися з її керівництвом з питання перспектив розвитку медичного закладу. Директорка лікарні Олена Мазур поділилася планами  роботи, направленими на  виконання  галузевих програм, оптимізації  галузі охорони  здоров’я, подальше  удосконалення  медичної  допомоги  жителям району, покращення кадрового забезпечення  лікарні та  поділилася перспективами розвитку лікарні.

16:22 27.12.2019

ВІТАННЯ З ВИХОДОМ НА ПЕНСІЮ

26 грудня 2019 року ми вітаємо  з виходом на заслужений багатьма роками невтомної праці відпочинок - лікаря акушер-гінеколога жіночої консультації  Тімоніну Орисю Михайлівну.

14:05 27.12.2019

ВЫРАЖАЕМ СОБОЛЕЗНОВАНИЯ…

Администрация и профсоюзный комитет «КНП Каховской ЦРБ» с глубоким прискорбием сообщает, что 09 декабря 2019 года перестало биться сердце врача-уролога Семенюченко Сергея Ивановича.

13:51 10.12.2019

Да не збідніє рука, що дає…

Адміністрація та  колектив Каховської центральної районної лікарні висловлює щирі слова вдячності Голові Роздольнянської об’єднаної територіальної громади Вегандзу Мясникяну, який за власної ініціативи надав благодійну допомогу у вигляді  вікон для пологового відділення.

14:20 26.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень