A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

ВІТАННЯ З ВИХОДОМ НА ПЕНСІЮ

Дата: 27.12.2019 14:05
Кількість переглядів: 7761

26 грудня 2019 року ми вітаємо  з виходом на заслужений багатьма роками невтомної праці відпочинок - лікаря акушер-гінеколога жіночої консультації  Тімоніну Орисю Михайлівну.

Орися Михайлівна почала працювати лікарем акушер-гінекологом в  лікарні з 1976 року, після закінчення інституту.
Віддала служінню людям понад 43роки! Скільком жінкам повернуто здоров’я, скількох діток виносили матері під пильним професійним оком Орисі Михайлівни!

В 1979 році була переведена на посаду завідуючої гінекологічним відділенням, в тому ж році була переведена на посаду ординатора пологового відділення. З 1981 року працювала дільничним лікарем акушер-гінекологом в жіночій консультації, а згодом була переведена на посаду завідуючої жіночою консультацією. З 1984 року переведена на посаду лікаря акушер-гінеколога жіночої консультації Каховської ЦРЛ, де і працювала по теперішній час. 
 За роки праці неодноразово нагороджувалася подяками та почесними грамотами.

Протягом багатьох років працювала завідуючою відділенням новонароджених.
Висококваліфікований спеціаліст, ділова, відповідальна та енергійна людина, талановитий організатор Орися Михайлівна користується заслуженим авторитетом серед співробітників лікарні та громадськості міста і району.

Самовіддана праця, життєва і творча енергія, ерудиція, інтелект та блискучий талант лікаря, людська тактовність та порядність, доброзичливість та скромність Орисі Михайлівни заслужили глибоку шану всього колективу Каховської лікарні.
Ми захоплюємося Вашим високим професіоналізмом, шануємо Ваш багатий досвід та внесок у розвиток системи охорони здоров’я. Ми вчимося у Вас оптимізму, працелюбності, наполегливості та людяності.

 

Бажаємо Вам, Орися Михайлівна, міцного здоров’я, щасливого довголіття, зберегти на багато років невтомну жагу до великих звершень.
Хай промені Вашої енергії та таланту зростають щедрим врожаєм здоров’я, добра, любові!
Хай Боже благословення завжди буде з Вами, та дарує несхибну Віру, Надію та Любов!

З повагою 
Директор Каховської ЦРЛ Мазур О.Б, 
Трудовий колектив, 
Профспілковий комітет. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень