A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Да не збідніє рука, що дає…

Дата: 26.11.2019 14:20
Кількість переглядів: 1740

Адміністрація та  колектив Каховської центральної районної лікарні висловлює щирі слова вдячності Голові Роздольнянської об’єднаної територіальної громади Вегандзу Мясникяну, який за власної ініціативи надав благодійну допомогу у вигляді  вікон для пологового відділення.


(на фото - Голова Роздольнянської ОТГ Вегандз Мясникян, старша медична сестра пологового відділення Луцюк Ірина Степанівна,

лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії Головатюк Віктор Миколайович) 

Шановний пан Веганз, ця допомога — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем лікарні і розуміння важливості  збереження та розвитку  медичної допомоги у районі. Адже тільки  сумісними діями ми подолаємо всі труднощі  на етапі реформування галузі.


 

З утепленням пологового відділення  немовлятам та породіллям буде затишно і комфортно у палатах . Дякуємо за людяність, доброту, щедрість та безкорисливість!


  

Бажаємо Вам  здоров’я, цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя і подальшого процвітання громади!
 

З повагою, директор КНП «Каховська ЦРЛ» 
Мазур Олена

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень