A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Новини

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МІСТА КАХОВКИ ТА КАХОВСЬКОГО РАЙОНУ!!!

Для дотримання умов карантину, просимо Вас з ознаками застуди, підвищеної температури чи підозрою на коронавірусну інфекцію звертатися до свого сімейного лікаря, або до швидкої медичної допомоги за телефоном 103.

12:48 24.03.2020

З ВІРОЮ У ЯКІСНУ МЕДИЦИНУ

Пропонуємо ваші увазі бліц-інтерв’ю з завідуючою терапевтичним відділенням Каховської центральної районної лікарні Ольгою Даниленко. Ольга Леонідівна поділилася своїми роздумами щодо стану реформування медичної галузі та її практичним втіленням в ЦРЛ.

09:46 24.03.2020

Подяка депутатам обласної ради

 За ініціативою депутатів Херсонської обласної ради Віктора Забєліна, Сергія Дроздіка,  на чолі з головою постійної комісії з питань бюджету та фінансів виконавчого аппарату Павлом Філіпчуком сьогодні 28.02.2020 р. на черговій сесії  обласної ради було прийнято рішення про виділення 600 тисяч гривень з обласного бюджету для придбання у Каховську ЦРЛ найсучаснішого обладнання, а саме: наркозної станції та кардіотокографу.

19:37 28.02.2020

Всесвітній день боротьби проти раку

Всесвітній день боротьби проти раку (англ. World Cancer Day) — відзначається щорічно 4 лютого. Проголошений «Міжнародним союзом по боротьбі з онкологічними захворюваннями» (Міжнародний союз проти раку) (англ. Union for International Cancer Control, UICC).

09:06 04.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень