A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Пацієнтам

9 ПОРАД ДЛЯ ЗДОРОВ’Я ВАШОГО СЕРЦЯ

29 вересня – Всесвітній день серця. Серцево-судинні захворювання є основними причинами смертності у світі. В Україні вони є причиною понад половини – 67% – усіх смертей.

17:32 29.09.2021

Всесвітній день серця

29 вересня відзначається Всесвітній день серця, покликаний підвищити інформованість населення про захворювання серця і судин, фактори ризику та методи профілактики цієї групи захворювань.

17:24 29.09.2021

Дієві способи зміцнення здоров’я влітку

Щоб узимку не страждати від частих застуд, подбайте про своє здоров’я з літа, що є кращим джерелом позитиву і здоров’я/ Саме для тих, хто любить проводити час перед монітором свого улюбленого комп’ютера, ми підготували рекомендації щодо того, як зміцнити своє здоров’я влітку.

19:59 11.06.2021

Програма «Безкоштовне державне лікування вірусного гепатиту С» уже в Каховці

Вірусні гепатити з парентеральним механізмом передачі збудників, одним з яких є гепатит С, є важливою проблемою сучасної медичної науки і практичної охорони здоров’я всіх країн світу. Це зумовлено широким розповсюдженням, високою захворюваністю, вираженою поліморфізмом клінічних проявів, численністю шляхів та факторів передачі збудника, а також надзвичайно несприятливими наслідками, до яких може призвести гепатит — формуванню всього спектра хронічних уражень печінки, в тому числі цирозу і гепатоцелюлярної карциноми.

16:01 15.04.2021

Алгоритм дій при підозрі на COVID-19

1. Якщо ви занедужали і у вас з’явились симптоми ГРЗ (кашель, підвищення температури тіла, загальна слабкість тощо), залишайтесь вдома та зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Не  ходіть на роботу, до навчальних закладів та інших місць громадського перебування.

12:28 10.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень