A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Пацієнтам

Правила поведінки у морозну погоду: як уникнути переохолодження та обмороження

ЯК ОДЯГАТИСЬ У МОРОЗНУ ПОГОДУ При мінусовій температурі повітря важливо не спітніти - це дуже небезпечно. Одягайте кілька більш легких светрів, а не один дуже теплий. В такому разі ви зможете зняти один з них, якщо вам стане занадто спекотно. “Багатошаровість” одягу також зберігає додаткове тепло.

19:22 15.02.2021

Профілактика грипу та ГРВІ

Грип — це високозаразне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті. Епідемічні спалахи припадають на холодну пору року.

12:02 14.09.2020

КОРОНАВІРУС - обізнаність це захист

Останнім часом в світі йдеться дуже багато розмов, щодо захворювання на коронавірус, який виявили в Китаї. Отже, ми вирішили дізнатись більше про це захворювання та поспілкувались з лікарем-інфекціоністом Каховської ЦРЛ Березан Тетяною Миколаївною.

13:15 01.02.2020

ПРОФІЛАКТИКА ІНСУЛЬТУ

Запам’ятайте! Головний фактор розвитку інсульту –  НЕЛІКОВАНА  АРТЕРТАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗИЯ.

13:13 30.10.2019

КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ДОПОМОГУ

Тисячі українців щороку стають жертвами ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ. Державні, міжнародні та громадські організації об'єднались, щоб кожен з постраждалих міг абсолютно безкоштовно і конфіденційно отримати допомогу. 

13:59 09.09.2019

НЕБУЛАЙЗЕРНА ТЕРАПІЯ - ЦЕ СУЧАСНО

Небулайзерна терапія – один з найбільш ефективних видів лікування бронхо-легеневих захворювань. Ще зовсім недавно через високу вартість і складність використання небулайзери застосовувалися тільки в медичних установах обласного рівня, однак, в останні роки вони стали широко використовуватися в терапевтичному відділенні КНП Каховська ЦРЛ.

09:56 27.08.2019

Бореліоз

З приходом тепла все більше охочих виїхати за місто на пікнік, сходити в парк, ліс і, звичайно ж, вирушити на дачу. Ну що може бути кращим за свіжість лісового повітря та мальовничі краєвиди природи! Однак у траві і чагарниках нас підстерігає небезпека: кліщі. Ці створіння з’являються вже за температури вище 8°C. Небезпечний не сам укус комахи, а загроза заразитися від нього хворобою Лайма (Лайм-Бореліоз) – найпоширенішим інфекційним захворюванням, яке передають людям кліщі.

07:34 20.08.2019

Інфаркт – хвороба, що "молодшає": симптоми, лікування, перша допомога та причини виникнення

За статистикою, щороку в Україні стається як мінімум 40 тисяч інфарктів. При цьому ішемічну хворобу серця діагностовано приблизно у кожного четвертого дорослого українця, тобто майже у 9 мільйонів людей, вона забирає життя більш ніж у 215 тисяч співвітчизників.

08:13 19.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень