A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Новини

У Львівській області визначили мережу лікарень інтенсивного лікування

Львівська область стала першим регіоном в Україні, яка визначилася із мережею  багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування (БЛІЛ). Багатопрофільні лікарні - це потужні заклади, які мають надавати медичні послуги цілодобово і мати спеціалістів та обладнання для роботи в такому режимі.

20:45 21.10.2019

#Уряд технократів підвів підсумки 50 днів роботи або 50 днів на посту міністра

Уряд Олексія Гончарука прозвітував про свої досягнення, яких вдалось здобути за перші 50 днів роботи. В сфері охорони здоров’я пріоритетними стали питання забезпечення ліками, покращення медичних послуг та доступу до них. За цей короткий період Міністерство охорони здоров’я України досягло наступних результатів:

20:42 21.10.2019

Як МОЗ України регулюватиме ціни з Нацпереліку

Міністерство охорони здоров’я України встановлюватиме граничні ціни на ліки з Нацпереліку. Затверджено відповідний реєстр цін. Це дозволить уникнути завищення цін на лікарські засоби, що закуповуються медичними закладами самостійно через систему Prozorro. Це означає, що заклади зможуть забезпечити ще більше безоплатних ліків для своїх пацієнтів під час лікування в стаціонарі. Відповідний наказ було прийнято 11 жовтня 2019 року. 

17:37 17.10.2019

Ліки їдуть до пацієнтів

Міністерство охорони здоров'я України затвердило документи з розподілу та поставки препаратів для лікування хворих на онкологію, онкогематологію та інші хвороби.

09:59 10.10.2019

Міністр охорони здоров’я України запрошує до відвертої розмови

На facebook сторінці Міністерства охорони здоров’я України всі охочі можуть поставити запитання пані міністру Зоряні Скалецькій та новій політичній команді міністерства. Наприкінці тижня, 11 жовтня 2019 року, пані Скалецька відповість на запитання та коментарі в форматі відеоблогу.

10:25 08.10.2019

“Обласні адміністрації та ради мають взяти на себе відповідальність”, – міністр Скалецька

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька провела семінар для голів обласних державних адміністрацій. Зустріч пройшла в рамках освітньої програми Української школи урядування та мала на меті розказати новопризначеним головам обласних адміністрацій про реформу системи охорони здоров’я.

10:20 08.10.2019

МОЗ України починає будувати діалог з тими, хто впроваджує реформи на місцях

27 вересня 2019 р. відбулася чотирьохгодинна зустріч керівництва МОЗ України та представників департаментів і управлінь охорони здоров’я з усіх регіонів країни, на якій обговорили пріоритети розвитку медичної галузі, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

09:53 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень