A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Новини

Естонія підтримує зміни в охороні здоров’я в Україні: результати закритої зустрічі

13 вересня відбулася закрита зустріч Президентки Естонії Керсті Кальюлайд, Міністра охорони здоров’я України Зоряни Скалецької та Голови Національної служби здоров’я України Олега Петренка щодо співпраці Естонії та України у сфері охорони здоров’я та підтримки міжнародною спільнотою трансформації системи охорони здоров’я України. 

10:30 16.09.2019

Підсилюємо спроможність України у боротьбі з наркотиками

10 вересня Україна приймала делегацію Міжнародного комітету з контролю над наркотиками. Разом з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я, Організації об’єднаних націй, Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Державної установи «Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров’я України», Центром громадського здоров’я МОЗ України та іншими партнерами проаналізували, які кроки вже реалізувала наша країна у сфері попередження наркозалежності, удосконалення системи контролю за обігом наркотиків та що планується втілити найближчим часом.  

10:26 16.09.2019

У МОЗ України відбулися зустрічі з новопризначеною міністеркою охорони здоров’я

Зустрічі з новопризначеною міністеркою охорони здоров’я України Зоряною Скалецькою з метою введення у курс поточних справ і ключових пріоритетів роботи міністерства відбулися з доктором Уляною Супрун, Павлом Ковтонюком, Олександром Лінчевським, державним секретарем Артемом Янчуком, а також очільниками директоратів.

16:23 31.08.2019

Як впроваджуватиметься стратегія розвитку медосвіти: план на 2019 – 2021 роки

21 серпня Кабінет Міністрів України затвердив план заходів з реалізації Стратегії розвитку медичної освіти в Україні на 2019 – 2021 роки. За цей час з’являться нові стандарти освіти, сучасні програми і засоби для навчання студентів, гроші за безперервний професійний розвиток підуть за лікарями, а держава сприятиме якісному розвитку медичної науки. 

09:53 29.08.2019

МОЗ України змінює підхід до підготовки лікарів: громадське обговорення нової моделі інтернатури

Міністерство охорони здоров’я України опублікувало для громадського обговорення проект наказу “Про затвердження Положення про інтернатуру”. Зміни, що почнуть впроваджуватися вже з 2020 року,  наблизять систему підготовки лікарів до європейських стандартів та дозволять українським лікарям бути конкурентними на світовому рівні. 

11:06 21.08.2019

Кір не відступає. МОЗ України закликає вакцинуватися до 1 вересня

За оперативними даними Центру громадського здоров’я МОЗ України, протягом 33-го тижня 2019 р. на кір захворіли 203 людини — 138 дорослих і 65 дітей. Щеплення — єдиний надійний захист від кору, особливо якщо у вашому регіоні зафіксовано спалах захворюваності.

07:48 20.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень