A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Новини

Другий етап медичної реформи: розпочався інформаційний тур регіонами України

Розпочався спільний регіональний тур Національної служби здоров’я України (НСЗУ) та МОЗ України областями України. Він присвячений підготовці закладів спеціалізованої медичної допомоги до другої хвилі трансформації системи охорони здоров’я.

09:56 16.01.2020

Міністерство охорони здоров’я України затвердило перелік лікарських засобів та медичних виробів, що будуть закуповуватись за кошти державного бюджету 2020 року

Затвердження номенклатури (переліку) лікарських засобів - основоположний процес в закупівлях і цього року вдалось затвердити перелік до Нового року, що дозволить отримати життєво необхідні ліки раніше. У 2020 році МОЗ України буде продовжувати працювати над забезпеченням рівного та справедливого доступу до медичної допомоги для всіх громадян України.

13:29 08.01.2020

Верховна Рада України запровадила спрощений режим автономізації медичних закладів до кінця 2020 року

Ці зміни до закону продовжують на 2020 рік спрощену процедуру перетворення державних і комунальних закладів охорони здоров'я на державні і комунальні некомерційні підприємства. Автономізація закладів є однією з обов’язкових вимог для підписання договору з Національною службою здоров’я України.

20:30 26.12.2019

Рік медсестринства в Україні

Наступний, 2020, рік стане роком медсестринства. Більшість працівників охорони здоров'я в усьому світі - це медичні сестри. Проте роль медсестер у суспільстві та навіть в медичному середовищі залишається недооціненою. МОЗ України планує змінити цю ситуацію  та запровадити європейські стандарти медсестринства.

13:42 20.12.2019

Інтервенційні кардіологи – МОЗ України вводить нові спеціальності

МОЗ України затвердило зміни до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників. Відтепер з’являться нові спеціальності – «лікар-кардіолог інтервенційний», «лікар-кардіолог-електрофізіолог», «лікар-кардіолог дитячий» та «лікар-ревматолог дитячий». Також змінюються кваліфікаційні вимоги до лікаря-кардіолога.

09:10 13.12.2019

Права людини: що важливо знати пацієнтам та лікарям

Сьогодні весь світ відзначає День прав людини. 10 грудня 1948 року  Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини.  Це фундаментальний документ, у якому проголошені невід’ємні права кожної людини, незалежно від раси, статі, мови, релігії, національності, політичних або інших переконань. Більшість країн включають основні положення Декларації у своє базове законодавство. 

08:06 11.12.2019

Прем’єр міністр Олексій Гончарук доручив регіонам активніше готуватися до другого етапу змін в системі фінансування охорони здоров’я

26 листопада під головуванням прем’єр-міністра Олексія Гончарука за участі міністра охорони здоров’я Зоряни Скалецької з регіонами обговорили, що ще потрібно зробити на місцях для успішного старту трансформації в поліклініках та лікарнях, а також про необхідність збільшення рівня вакцинації.

08:31 27.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень