A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

НСЗУ

ПЕРЕЛІК МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ КАХОВСЬКОЇ ЛІКАРНІ, ЯКІ НАДАЮТЬСЯ БЕЗОПЛАТНО НА ПІДСТАВІ ДОГОВОРІВ З НСЗУ у 2021 р.

Хірургічні операції дорослим та дітям у стаціонарних умовах. Стаціонарна допомога дорослим та дітям без проведення хірургічних операцій Медична допомога при гострому мозковому інсульті в стаціонарних умовах Медична допомога при пологах Медична допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах (профілактика, спостереження, діагностика, лікування та медична реабілітація) Мамографія Гістероскопія Езофагогастродуоденоскопія Колоноскопія Цистоскопія Бронхоскопія Діагностика, лікування та супровід осіб із ВІЛ (та підозрою на ВІЛ) Лікування осіб із психічними та поведінковими розладами внаслідок вживання опіоїдів із використанням препаратів замісної підтримувальної терапії. Стаціонарна паліативна медична допомога дорослим та дітям Мобільна паліативна медична допомога дорослим і дітям. Стоматологічна медична допомога в амбулаторних умовах Договір НСЗУ

22:14 19.05.2021

У 2020 РОЦІ НСЗУ ОПЛАТИТЬ ЛІКУВАННЯ ГОСТРОГО МОЗКОВОГО ІНСУЛЬТУ ЗА ПІДВИЩЕНИМ ТАРИФОМ

Інсульти займають перше місце серед причин смертності українців. Тому лікування гострого мозкового інсульту визначено пріоритетним напрямком у програмі медичних гарантій. З квітня 2020 року, у рамках програми медичних гарантій, лікування гострого мозкового інсульту оплачуватиметься за підвищеним тарифом - 19 500 гривень. За умови, якщо послуга відповідатиме вимогам НСЗУ. Про це йшлося на прес-конференції «Обговорення державної стратегії лікування інсультів».

09:09 15.10.2019

ВИМОГИ Програми медичних гарантій 2020. Медичні послуги

У 2020 році на виконання Закону України “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення” Програма медичних гарантій запрацює в повному обсязі. Національна служба здоров'я України (далі – НСЗУ) буде закуповувати медичні послуги у закладах ОЗ усіх рівнів надання медичної допомоги, організаційно-правової форми (крім бюджетної установи) та форми власності (далі – надавачів) і оплачувати їх за договором. Процедура закупівель медичних послуг передбачатиме дотримання надавачами умов надання послуг та специфікацій на конкретні послуги/групи послуг (далі – вимоги).

07:48 04.10.2019

НАРАДА ІЗ КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОДЕСЬКОЇ, ХЕРСОНСЬКОЇ, МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

26 вересня в Одесі відбувся практичний семінар-консультація з питань підготовки закладів охорони здоров’я до укладення договору з НСЗУ в рамках впровадження програми медичний гарантій з 2020 року. На зустрічі були присутні представники закладів, що надають спеціалізовану медичну допомогу у Миколаївській, Одеській, Херсонській областях.

07:42 04.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень