A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

НАРАДА ІЗ КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОДЕСЬКОЇ, ХЕРСОНСЬКОЇ, МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ

Дата: 04.10.2019 07:42
Кількість переглядів: 537

26 вересня в Одесі відбувся практичний семінар-консультація з питань підготовки закладів охорони здоров’я до укладення договору з НСЗУ в рамках впровадження програми медичний гарантій з 2020 року. На зустрічі були присутні представники закладів, що надають спеціалізовану медичну допомогу у Миколаївській, Одеській, Херсонській областях.

Олег Петренко, голова НСЗУ сказав: “Програма медичних гарантій з 2020 року буде існувати як єдина бюджетна програма для оплати всіх медичних послуг та лікарських засобів, передбачених ст. 4 Закону за відповідними напрямами. Замість утримання закладів охорони здоров’я за рахунок медичної субвенції, в межах програми медичних гарантій буде оплачуватися медичне обслуговування пацієнтів за договорами з Національною службою здоров’я України за принципом “гроші йдуть за пацієнтом”. Дуже важливо вже сьогодні зрозуміти, як бути успішними за нових умов фінансування”.

 Про це і говорили під час інформаційного заходу. Керівники закладів мали можливість поставити питання щодо підготовки своїх закладів до початку процесу укладення договору з НСЗУ, отримати інформацію щодо пакетів медичних послуг, а також - консультації щодо відповідності закладів вимогам до пакетів послуг.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень