A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Новини

9 грудня 2021 року відбудеться УЗД обстеження серця кардіохірургами з Київського ДУ

9 грудня 2021 року з 10.00 години за адресою м.Каховка, вул. Жука, 36, (приміщення поліклініки) 3 поверх, кабінет №54 для всіх пацієнтів медичних закладів Каховської міської територіальної громади, які знаходяться на обліку у лікаря-кардіолога відбудеться безкоштовне УЗД обстеження серця кардіохірургами з Київського ДУ «Інститут серця МОЗ України» (Київ, вул. Братиславська, 5-А, Директор Борис Тодуров).

11:18 07.12.2021

Вітаємо з Днем працівників статистики України

Вітаємо з Днем працівників статистики України та від щирого серця побажати хочу вірних підрахунків та правильних рішень, блискучих успіхів та бездоганної діяльності, світлого щастя та доброго блага, великої поваги та безперечної удачі.

10:48 05.12.2021

Якщо ви чи ваші рідні захворіли на COVID-19 і потрапили в стаціонар, лікування буде безоплатним.

‼️Якщо ви чи ваші рідні захворіли на COVID-19 і потрапили в стаціонар, лікування буде безоплатним. Не доведеться платити також за ліки, передбачені Національним протоколом лікування COVID-19 та Національним переліком лікарських засобів. Що саме має бути в лікарні, де стаціонарно лікують ковід, можна дізнатися у вимогах НСЗУ за посиланням

14:15 03.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень