A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

ВИБІР СПОЖИВАЧА 2020

Дата: 21.12.2020 14:18
Кількість переглядів: 3654

Сьогодні в Каховській Центральній районній лікарні відбулася значна подія, а саме лікарня отримала нагороду Всеукраїнського галузево-аналітичного центру «ВИБІР СПОЖИВАЧА 2020».

В своєму звернені до лікарів Директор Олена Борисівна Мазур підкреслила те, що ця нагорода це спільна  праця кожного лікаря, кожного  працівника лікарні. Лікарня була обрана з 400 лікарень і увійшла лише в 3 % обраних на цю нагороду.

«Нам дуже приємно знати, що нас, лікарів Каховської ЦРЛ цінує Україна. Нажаль, ми не знаходимо підтримку серед нашої місцевої влади, але на рівні Держави ми маємо повагу та винагороду! – зазначила Олена Борисівна, - За цей рік ми дуже плідно попрацювали. Ми виконали вчасно всі вимоги Національної Служби Здоров’я України, ми вчасно змінили форму власності на Комунальне некомерційне підприємство, ми підготували та заключили договори на надання послуг, відкрили нові перспективні відділення. Це все нам і дало змогу увійти в лідери та отримати цю відзнаку!»

Також нагороду отримала і сама директор. Мазур Олену Борисівну визнано «Кращим керівником року 2020»!

Нагороди «Кращий спеціаліст галузі 2020» отримали лікарі, а саме: лікар-інфекціоніст Березан Тетяна Миколаївна та лікар-невропатолог Ярош Римма Борисівна.

Вітаємо Директора лікарні та всіх лікарів з цією значною подією!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень