A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Подяка ПрАТ «Чумак»

Дата: 14.08.2020 14:25
Кількість переглядів: 1296

З недавнього часу між ПрАТ «Чумак» та КНП «Каховська ЦРЛ» встановлено теплі, конструктивні стосунки, які підтверджуються систематичною суттєвою допомогою підприємством лікарні.

Нагадаю, що в травні-червні 2020 року до нашого закладу було поставлено продуктові набори в кількості 700 штук та сучасне медичне обладнання (Відеоларингоскоп вартістю 94428,00 грн.)

(на фото відділення реанімації, лікар-анестезіолог Молчанов Олександр Олегович)

12.08.20р. до лікарні були поставлені вкрай необхідні кисневі концентратори на загальну суму 145981,31 грн. які будуть встановлені в реанімаційному та створеному на початку року паліативному відділеннях.

Апарати сучасні, легкі в застосуванні, виробляють кисень з атмосферного повітря. Застосовуються для терапії хворим, яким діагностовано порушення дихальної функції.

(на фото паліативне відділення, завідуючий Барна Максим Станіславович)

В особі генерального директора Левчука А.В. від усього колективу лікарні і себе особисто висловлюю вдячність за допомогу, розуміння та бажання допомогти в складний для нас час.   

Директор КНП «Каховська ЦРЛ»

Олена Мазур


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень