A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

НАРАДА В КНП «КАХОВСЬКІЙ ЦРЛ»

Дата: 28.07.2020 16:15
Кількість переглядів: 278

У зв’язку із виникненням питання щодо роботи Директора КНП «Каховської ЦРЛ», а також колективної заяви від сільських голів та голів ОТГ до голови райради Тертичної Т.С., щодо розірвання договору з Мазур О.Б. відносно неякісної роботи директора лікарні,  сьогодні, 28 липня 2020 року в КНП «Каховській ЦРЛ» пройшла робоча нарада трудового колективу КНП «Каховська ЦРЛ» за участі Директора Департаменту Херсонської області Короленко В.М., Депутата Херсонської обласної ради Філіпчука П.І., голови Кам’янської сільської ради Федай А.М., голови Любимівської ОТГ Коновалова С.В, голови Чорнянської  сільської ради Хома І.В. та депутатів Каховської міської ради Яременко С.О., Мироненко В.В. та  Гончарової І.А..

Депутат Херсонської обласної Ради Павло Філіпчук звернувся до Директора Департаменту ХОР Короленка В.М. щодо питання відповідності Директора Мазур О.Б. на посаді.

Директор Департаменту ХОР Короленко Віктор Миколайович, повідомив присутніх про те, що ніяких претензій до роботи Директора КНП «Каховської ЦРЛ» Мазур О.Б. не має.

На запитання колективу лікарні щодо подальшої долі КНП «Каховська ЦРЛ», Директор Департаменту ХОР Короленко В.М. запевнив, що оскільки Каховська лікарня є однією з опорних лікарень Херсонської області, то вона продовжить своє функціонування у звичайному режимі і територіальна реформа в Україні ні в якому разі не поставить під загрозу існування КНП «Каховська ЦРЛ».

Виступаючи на нараді голова Любимівської ОТГ Коновалов С.В.,  в першу чергу приніс свої вибачення за те, що підписав лист до голови райради з проханням звільнити директора лікарні Мазур О.Б., пояснивши те, що був введений в оману та повідомив,  що до роботи керівництва лікарні він особисто не має жодних претензій.

Такі ж листи з відзивом своїх підписів під колективною заявою від сільських голів та голів ОТГ до голови райради Тертичної Т.С., щодо розірвання договору з Мазур О.Б., станом на час надання даної інформації, направили до Каховської районної ради голови Камянської, Малокаховської, Коробківської та Чорнянської сільських рад.

Від колективу лікарні заслухали голову профспілкового комітету Федотова А.О., який зазначив, що колектив лікарні стверджено підтримує директора Мазур О.Б., та звернувся з закликом до районної влади з проханням не перешкоджати нормальній роботі медичного персоналу та не дестабілізувати лікувальний процес у медичному закладі, зазначивши також те, що районна влада не надає жодної підтримки ні медичним працівникам ні керівництву закладу.

Також на нараді заслухали лікаря-травматолога Мурашова В.М., який зазначив, що травматологічна допомога в лікарні надається в повному обсязі, та згідно статистичним показникам по травматологічній допомозі вони за червень-липень 2020 року не гірші, ніж за аналогічний період 2019 року, що свідчить про те, що ніяких порушень норм надання травматологічної  медичної допомоги населенню не має.

Крім того, на нараді заслухали Директора лікарні Мазур Олену Борисівну, яка зазначила, що лікарня працює чітко і злагоджено. Кредиторська заборгованість відсутня, заробітна плата виплачується згідно колективного договору без затримок. Також Директор зазначила, що показники в Каховській лікарні одні із кращих по Херсонській області, лікарня постійно підтримується спонсорами, розвивається матеріально-технічна база, проводяться  ремонти приміщень, також є  економія бюджетних коштів по комунальним платежам. Нещодавно був проведений ремонт квартири для молодого фахівця лор-лікаря. Також розглядається питання житла для молодих спеціалістів.

Отже, всі присутні на нараді зробили висновки, що Директор КНП «Каховська ЦРЛ» Мазур О.Б. працює в межах чинного законодавства, без порушень трудових норм. Лікарня розвивається належним чином.

Наприкінці наради трудовий колектив вирішив доручити голові профспілки лікарні Федотову А.О. звернутися до Директора Департаменту ХОР Короленка В.М. з зверненням щодо надання офіційних роз’яснень законності передачі лікарні до Зеленопідської ОТГ та з питання щодо підстав звільнення директора лікарні Мазур О.Б..

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень