A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

ПОДЯКА працівникам хірургічного відділення

Дата: 15.06.2020 10:00
Кількість переглядів: 1241

Директору

КНП«Каховської центральної  районної лікарні» КРР

Мазур О.Б.

 м.Кривий Ріг

вул….

Третяк Олена Володимирівна

Тел.:…

Шановна Олена Борисівна!

Звертаюсь до Вас з проханням.В травні місяці 2020 року моя матір Захарова Ганна Василівна 17.07.1945 р.н., ургентно потрапила до хірургічного відділення вашої лікарні з діагнозом Облітеріруючий атеросклероз н/ кінцівок,гангрена ІІ пальца правої стопи. Я мешкаю в іншому місті і теж працюю в медицині, але я була приємно вражена колективом хірургічного відділення, в період реформування, коли багато змін, мед.працівники не втратили людяності, співчуття, чуйності до хворих, терпіння, професіоналізм. Їхні доброта, умілі руки, чуйне серце, розум, їхня підтримка в кожну хвилину, дає стимул для одужання.
Особливо мені хочеться винести велику подяку Федотову Андрію Олександровичу, який приділив велику увагу у лікуванні моєї матері і не давав хворобі прогресувати. Молодий, розумний, чуйний, витриманий заслуговує великої подяки.
Під його керівництвом сформований професійний колектив однодумців, медичних сестер, санітарок, які чітко виконують свої професійні обов’язки, допомагають хворим швидко опановувати себе, вилікуватись настроями, надіями, сподіванням. Низький уклін всім працівникам відділення.
З нагоди дня медичного працівника прошу відзначити кожного пацівника хірургічного відділення .

 

З подякою Третяк О.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень