A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

ОРГАНІЗАЦІЯ «ДАРУВАТИ МРІЇ ДІТЯМ» ПЕРЕДАЛА 300 КОМБІНЕЗОНІВ ТА 650 РЕСПІРАТОРІВ КАХОВСЬКИМ ЛІКАРЯМ

Дата: 29.04.2020 13:13
Кількість переглядів: 820

Ніхто не мав жодних ілюзій, що епідемія коронавирусной інфекції не торкнеться Каховки. 28 квітня стало відомо про щонайменше 20 випадків зараження. Тому наше місто зіштовхнулося з безліччю проблем, які довелося вирішувати оперативно і завдяки небайдужим людям, благодійникам.

Одними з перших оперативно відреагували учасники благодійної організації «Дарувати мрії дітям» (Kindern-Träume-schenken e.v.), які 29 квітня передали Каховській лікарні першу партію допомоги, в яку входили засоби індивідуального захисту: 300 комбінезонів та 650 респіраторів.

 

Медзаклад готується приймати пацієнтів з COVID-19, тому такий подарунок був дуже своєчасним.

 

Життя переважної більшості активістів, які стали засновниками Благодійної організації Kindern-Träume-schenken e.v., пов’язане із Херсонщиною. Це працівники, партнери та друзі групи компаній Уніфер (в Україні та Німеччині), які не збираються залишатися осторонь та готові протидіяти викликам.

Вже у квітні 2020 року в умовах світової кризи, пов’язаної з пандемією COVID-19, учасники організації висловили бажання розширити свою місію. Було вирішено надати у якості благодійної допомоги обладнання для медичних закладів України та Молдови: від апаратів штучної вентиляції легень, тест-наборів до засобів індивідуального захисту.

 

Організація вже змогла залучити понад 100 000 євро благодійних внесків, які, будуть витрачені на потреби закладів охорони здоров’я в Україні та Молдові, враховуючи їх потреби.

Представники благодійної організації відзначили, що і в подальшому будуть допомагати медикам, бо саме від лікарів залежить, чи вистоїть наша країна перед натиском хвороби.

 

Головний лікар Олена Мазур від себе особисто і колективу лікарні висловила щиру подяку меценатам благодійній організації «Дарувати мрії дітям» (Kindern-Träume-schenken e.v.) за надану допомогу та депутату обласної ради Павлу Філіпчуку за співпрацю і постійну увагу до проблем лікарні. Павло впевнений, що дійсна дружба і співпраця ще не раз стануть на користь тим, хто потребує уваги і допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень