A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Благодійна допомога Каховській ЦРЛ

Дата: 22.04.2020 10:52
Кількість переглядів: 1142

Пандемія коронавірусу стала загальною проблемою всього людства, тож протистояти їй можемо і повинні, об’єднавши зусилля. І та величезна допомога,  яку надають нашій лікарні спонсори, волонтери, щирі серцем люди, є тому прикладом. Досить сказати, що за рівнем забезпеченості засобами захисту Каховська ЦРЛ є однією з кращих по всій області. І в тому – велика заслуга наших численних друзів.

Як тільки загроза епідемії набула зримих обрисів, завітав до лікарні приватний підприємець Володимир Кросенко й одразу ж сплатив рахунок на закупівлю найпотрібнішого:  375 захисних масок для персоналу і 120 експрес-тестів для виявлення коронавірусу.

В числі перших, наприкінці березня, подали руку допомоги Олена Шимоліна та її колектив (50 медичних масок), Віталій і Галина Пісміченки (пральна машина для інфекційного відділення),  Володимир Федченко та Андрій Ярошенко (пральний порошок і медичні маски), Максим Штефан (5 упаковок гумових рукавичок, 2 упаковки одноразових масок та бахіл), магазин «Кроха» (10 масок).

Окремо слід сказати про давнього друга лікарні – директора ТОВ «Терра Тарса» Андрія Гоголева, котрий надає лікарні велику систематичну допомогу Андрій Гоголєв: місяць тому він передав нам вартісний прилад - монітор пацієнта, а днями – захисні маски і антисептик, який виробляє його підприємство.

Коло меценатів поповнив голова Роздольненської ОТГ Вегандз Мясникян: цього разу він передав для інфекційного відділення дизель-генератор. А напередодні Великодня завітав до приймального відділення лікарні з пасхальними продуктовими кошиками для чергового персоналу лікарні, що було приємною несподіванкою і дуже доречно!

І то був лише початок добрих справ, лік яких ведемо на офіційному сайті КНП «Каховська ЦРЛ», де публікується повна інформація про надану благодійну допомогу.

Так, уже 1 квітня до лікарні надійшла термінова допомога від ЗАО «АТ Cargill»: захисні окуляри, якими буде забезпечений медичний персонал як засобами індивідуального захисту при лікуванні випадків гострої респіраторної хвороби «COVID-19». Адміністрація компанії завжди знаходить можливість допомоги закладу, з яким плідно працює ще з 2006 року.

Вагомий внесок у забезпечення закладу медичними матеріалами зробило ПрАТ «Фрідом Фарм Інтернешнл», придбавши вкрай необхідні засоби індивідуального захисту: 700 респіраторів, 250 захисних  халатів та 100 окулярів, 2000 бахіл і 500 шапочок, 100 пар рукавичок, 200 метрів марлі, дезінфікуючі  засоби та антисептики. Всього - на суму понад 120 тисяч гривень.

ТОВ "Ніколь Інк" придбало і передало лікарям 50 захисних комплектів, 400 багаторазових масок, 30 захисних водостійких фартухів, 50 захисних багаторазових халатів загальною вартістю майже 50 тисяч гривень. Фермерське господарство "Юг" закупило для лікарні 30 літрів антисептика.

Також арсенал лікарні поповнився ще одним монітором пацієнта БМ-1600, в яких вона має гостру потребу. Цього разу цінний подарунок надійшов від ТОВ "Ін Терра".              

13 квітня знову надійшла благодійна допомога інфекційному відділенню: волонтери Сергій Мельничук, Ганна Забєліна, Віталій та Євген Позняки, Олег Барабаш, Сергій Гончаров придбали для його потреб 10 одноразових та 5 багаторазових захисних комбінезонів, 2 напівавтоматичні тонометри, Максим Штефан - 20 захисних багаторазових комбінезонів, О.Йожиков, М.Кондрацький, Т.Дідичук - 30 медичних захисних щитків.

А ось і останні повідомлення: благодійна організація "100 відсотків життя» передала лікарні 20 респіраторів і 100 пар рукавичок, О.Шевченко – 5 захисних щитків для обличчя.

Тісні дружні взаємини у Каховської ЦРЛ склалися з БФ «Лепта», - згадаймо хоча б акцію «Ліжка добра» чи допомогу у забезпеченні лікарні овочевою продукцією. А для боротьби з коронавірусом благодійний фонд подарував пульсоксиметр.

Слід подякувати й директору фабрики «Скандітекс» Олександру Таранішину за те, що в короткий термін налагодив на підприємстві пошив захисних масок, а потім – і захисних комбінезонів.

 1190 захисник масок передала лікарні і Каховська міська рада за ініціативою міського голови Андрія Дяченка.

А ще пишаюсь каховчанами, звичайними людьми, котрі, навіть перебуваючи у скрутному фінансовому становищі, прагнуть надати лікарні і лікарям хоча б малесеньку допомогу – шматочком мила, парою рукавичок, пакетиком вати чи бинтів…  

Адміністрація лікарні та колектив інфекційного відділення  висловлюють щиросердну вдячність за надану допомогу, бажають волонтерам  міцного здоров’я, добробуту, великого людського щастя, успіхів у роботі, невичерпної енергії, родинного затишку і тепла. Дякуємо Вам за підтримку, дякуємо, що ви разом з нами в ці часи!

Разом ми все подолаємо, разом ми вистоїмо та одержимо перемогу над усіма хворобами!!!

                                                                                              Директор КНП «Каховська ЦРЛ» Олена Мазур.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень