A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

ПОДЯКА

Дата: 21.04.2020 09:34
Кількість переглядів: 642

Жителька смт Горностаївка Любов Єгорівна Качуровська. 

Від щирого серця хочу висловити подяку керівництву Комунальному некомерційному підприємству «Каховська центральна районна лікарня Каховської районної ради» Мазур Олені Борисівні, за високу організацію заходів при наданні невідкладної допомоги, обстежень на СКТ, УЗД, високу професійність лабораторних досліджень.

Особлива подяка колективу неврологічного відділення - завідувачці Пшенніковій Людмилі Миколаївні за людяність, високий професіоналізм під час надання невідкладної допомоги та лікування. За атмосферу чуйності, яку підтримує колектив медсестер та молодшого персоналу у відділенні.

Оскільки, у нашому районі відсутнє неврологічне та хірургічне відділення велика подяка за те, що в разі гострої необхідності можна отримати дієву допомогу такого рівня у вашій лікарні.

Хочемо подякувати від сім’ї Качуровських лікаря хірургічного відділення Ткачука Олександра Степановича за надання невідкладної допомоги (від адміністрації:  скоріш за все мали на увазі лікаря-хірурга Думінця Олександра Степановича).

З глибокою повагою Качуровська Л.Є.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень