A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Спонсори підтримують Каховську лікарню

Дата: 06.04.2020 15:57
Кількість переглядів: 502

Не буде перебільшенням сказати, що ПП Зорецвіт» і ТОВ «Ніколь Інк.» є взірцем соціально відповідального бізнесу. Їх засновники і керівники Вадим Король і Василь Мунтян не лише налагодили високоефективне сільськогосподарське виробництво, а й встановили міцні взаємини з громадськістю і суспільством.

Люди з відкритою і щедрою душею постійно дбають про розвиток і благоустрій рідного міста, громад Любимівської, Семенівської, Роздольненської та Зеленопідської сільських рад. Завжди беруть участь у соціально значимих проектах міста та громад району, уважні до людей і небайдужі до проблем комунальних закладів.

Не залишилися вони осторонь і загрози поширення епідемії коронавірусу. Днями вони надали Каховській центральній лікарні чергову спонсорську допомогу для придбання 100 літрів антисептика для рук, а також оплатили комплект захисного одягу (в розмірі 50 тисяч гривень), пошив якого налагодило ТОВ «Скандітекс» (директор Олександр Таранишин).

Слід зазначити, що Вадим Король першим запропонував нашій лікарні свою допомогу: і хоча вже понад 5 років живе за межами Каховки, не пориває зв’язків з містом і готовий прийти на виручку землякам.

Олена Мазур,

Директор КНП

«Каховська центральна районна лікарня».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень