A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

В.Мясникян придбав дизель-генератор для інфекційного відділення

Дата: 30.03.2020 11:58
Кількість переглядів: 2184

Пандемія коронавірусу стала загальною проблемою всього людства, тож протистояти їй можемо і повинні, об’єднавши зусилля.

Оскільки лікарня має потребу не лише в медикаментах і суто медичному обладнанні, то будь-яка допомога буде доречною і корисною. Наприклад, для забезпечення життєдіяльності Каховської центральної районної лікарні велике значення має безперебійне постачання електроенергії. Саме цю потребу врахував голова Роздольненської об’єднаної територіальної громади Вегандз Мясникян, котрий вже не раз надавав допомогу Каховській ЦРЛ. Тому він придбав для лікувального закладу дизель-генератор, який в разі необхідності забезпечить електроенергією інфекційне відділення, а заодно – і стабільну роботу апаратів штучної вентиляції легень.

Ми не можемо ризикувати життям людей, тому повинні вжити всі запобіжні заходи і бути застраховані від всіляких непередбачуваних ситуацій і несподіванок.

Дякуючи турботі пана Вегандза, однією проблемою стало менше. Ми бажаємо Вегандзу Дереніковичу здоров’я і наснаги, сподіваємося на подальшу співпрацю заради спільної мети – збереження здоров’я і життя людей.

До речі, для забезпечення сталої роботи відділення гемодіалізу Херсонської обласної лікарні, що знаходиться в Каховській ЦРЛ, його також забезпечено альтернативним джерелом енергопостачання. Витрати по його встановленню взяла на себе Каховська лікарня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень