A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

БЛАГОДІЙНІСТЬ У ДІЇ

Дата: 04.09.2019 16:01
Кількість переглядів: 1782

Сьогодні, 4 вересня 2019 року, депутатом Каховської районної ради Бойко О.О. була надана благодійна допомога лікарні у розмірі понад 20 тисяч гривень.

Шановний Олександре Олександровичу!

Адміністрація КНП «Каховська ЦРЛ» висловлює Вам щиру подяку за  суттєву благодійну допомогу надану для ремонту приміщень, де буде розташований томограф. Ваша допомога - це неоціненний внесок у розвиток лікарні ! Завдяки Вашій участі ремонт буде проведено у заплановані строки.

Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію.


Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею!


Бажаємо Вам усіляких гараздів, міцного здоров ‘я, процвітання , оптимізму, благополуччя, цікавих задумів і їх успішних втілень!


«Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає!» (Біблія, 2 Кор.9:7)


З повагою,
Директор КПН «Каховська ЦРЛ» Мазур О.Б. 
та весь колектив лікарні. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень