A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Гордість Каховської лікарні

Дата: 13.08.2019 08:21
Кількість переглядів: 3148

З 29 червня по 7 липня 2019 року у місті Канкун, Мексика, проходив  XXV Чемпіонат світу з футболу серед лікарів. За звання кращої футбольної збірної змагались 25 команд з різних країн світу. 
За правилами Чемпіонату світу проводилося два турніри, в яких були представлені українські лікарі:
    Movell Cup (11 на 11 гравців) – лікарі 25 - 45 років ;
    Vogel Cup (7 на 7 гравців) – лікарі старше 45 років.
Кожного року проводиться два чемпіонати України з футболу серед лікарів, де збираються більше 1000 учасників з різних куточків нашої країни.  Під час цих змагань відбираються гравці для нашої збірної. У складі української команди вкотре грав лікар- хірург Каховської ЦРЛ - Баранов Валерій Леонідович!

Цей турнір зібрав лікарів з різних континентів, культур і традицій, їх родин, друзів, вболівальників. Велика і дружна делегація прибула з України.
Перед чемпіонатом проводилась медична конференція, де лікарі демонстрували свої наукові статті та роботи.

До табору вболівальників приєднались гравець збірної України з футболу і Манчестер Сіті Олександр Зінченко, чемпіон світу з боксу Олександр Усик, які підтримували нашу збірну.

Старт для обох команд українських лікарів у Мексиці був переможний.
У груповому турнірі Україна зустрілась з Великою Британією (5:1) ; Австралією (8:0) ; Канадою (11:2) . У чвертьфіналі перемогли Німеччину з рахунком 6:2 . Увійшли у півфінал, де зустрілись зі збірною Колумбії, від якої зазнали поразки в серії післяматчевих пенальті (2:3)

Перед фіналом всім командам надавався день відпочинку. Лікарі були на  екскурсії і відвідали культурні пам’ятки, визначні місця Мексики.  

У малому фіналі українці зустрічались з господарями турніру – мексиканцями. Ця гра принесла перемогу (8:1) і бронзові нагороди чемпіонату світу.

У результаті змагань золото чемпіонату отримала збірна лікарів Бразилії, 
срібло – збірна  Колумбії, бронзу - збірна України.
Хочеться відмітити, що наші лікарі п’ятий чемпіонат поспіль повертаються додому з нагородами (двічі нагороди були вищого ґатунку, двічі бронза і одного разу срібло).
Після змагань відбулась урочиста церемонія закриття, де вітали кожну збірну, і в дружній атмосфері спілкувались лікарі більш, ніж з 20 країн світу, а переможці отримали свої нагороди.

Валерій Ленідович працює у нашій лікарні понад 20 років.  Але не стажем вимірюється його лікарська діяльність, а врятованими життями. І таких на його рахунку чимало. Професіоналом людина стає лише тоді, коли свою професію обирає за покликанням серця. Людина великої честі, гідності та справжній професіонал, Валерій Леонідович не лише блискучий результативний спортсмен, а й  дисциплінований і кваліфікований хірург.  Лікарня пишається  Вами, Валеріє Леонідовичу! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх Ваших починаннях! Хай Ваші мрії обов’язково збуваються! Нових Вам перемог!


З повагою, 
Директор «КНП Каховська ЦРЛ» Мазур О.Б.
Голова профспілки Федотов А.О.
Колектив лікарні

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень