A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

МОБІЛЬНИЙ ГОСПІТАЛЬ ДСНС ПРИПИНЯЄ СВОЮ РОБОТУ

Дата: 19.11.2021 15:41
Кількість переглядів: 132

Шановні мешканці Каховського району! З 22 листопада 2021 року припиняє свою роботу мобільний госпіталь ДСНС, що працював на території КНП «Каховська ЦМЛ імені Панкеєвих».

Зазначений госпіталь виконав своє завдання. Завдяки йому та медичному персоналу, що в тому числі був залучений з інших населених пунктів Херсонської області, нам вдалось значно поліпшити епідеміологічну ситуації в Каховському районі. Неймовірними зусиллями було врятовано багато людських життів. Та, на жаль, не всі... Були і втрати, які ми переживаємо та сприймаємо як особисту поразку.

Втім, життя продовжується. А тому ми закликаємо громадян дотримуватись всіх карантинних заходів без виключень, відповідально ставитись до свого здоров'я, і вакцинуватись. Адже тільки комплексно та спільними зусиллями ми зможемо подолати біду, що прийшла в наш дім — респіраторну хворобу COVID-19.

Окремо хочемо подякувати нашому міському голові Віталію НЕМЕРЦЮ, який доклав багато зусиль для нормального функціювання лікарні і госпіталю в цей складний період.

 

Колектив КНП «Каховська ЦМЛ імені родини Панкеєвих”,

в.о директора Андрій Федотов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень