A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Поповнення в трудовому колективі лікарні

Дата: 21.09.2020 13:17
Кількість переглядів: 1549

У нашій лікарні новий лікар-травматолог - Святослав Володимирович Кривобоков, який в 2005 році закінчив Донецький медичний інститут.

Прийшов до нас працювати з міської Херсонської лікарні, має досвід роботи у невідкладній травматології.

За сучасними вимогами наше відділення травматології було інтегровано у відділення загальної хірургії і наш новий лікар-травматолог буде працювати у цьому новоствореному підрозділі.

Керівник відділення - лікар-хірург Андрій Федотов, йому допомагає досвідчений і знаний далеко за межами району ортопед-травматолог Володимир Мурашов.

Наразі хірургічне відділення укомплектовано молодими і завзятими лікарями і ми готові вдосконалювати нашу майстерність! І планів щодо розвитку цього виду медичних послуг у нас багато.

Адміністрація та колектив лікарні вітає  Святослава Володимировича з початком трудової діяльності, бажає трудових звершень, кар’єрного зросту, оптимістичного настрою та ентузіазму, високої активності, плодотворної праці, чудового настрою та відмінного самопочуття!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень