A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Новини

Подяка за чергову допомогу!

Адміністрація КНП «Каховської ЦРЛ» дякує за чергову допомогу Романенко Руслану у вигляді сучасного та багатофункціонального монітору пацієнта. Цей апарат є вкрай важливим для пацієнтів та буде встановлений у відділенні загальної хірургії в операційному блоці.

11:07 09.12.2020

Подяка за допомогу!

Адміністрація КНП «Каховської ЦРЛ» від усього серця дякує Кифоруку Юрію та Романенко Руслану за надані для лікарні в користування  кисневі балони. Допомога, надана Вами, послужить на благо пацієнтам лікарні, а саме – рятуванню життів.

13:40 07.12.2020

Відзнака Всеукраїнського галузево-аналітичного центру

З великою гордістю повідомляємо про те, що за результатами підсумків галузевої аналітики,яка щорічно проводиться Всеукраїнським Галузево-аналітичним центром, КНП «Каховська ЦРЛ» включена в реєстр «Кращих постачальників товарів та послуг 2019 року» та представлено до участі у національній програмі «Вибір споживача 2020». Статус «Вибір споживача» підкреслює високу якість роботи і престижність компанії, її значиму роль у розвитку галузі та регіону. Відзнака показує клієнтам та партнерам, що послуги підприємства являються надійними, якісними та пріоритетними для вибору. Поздоровляємо керівника закладу Мазур Олену Борисівну та очолюваний колектив з відзнакою державного рівня і бажаємо подальших трудових звершень на благо жителів регіону!

11:59 28.10.2020

УВАГА! Спростування недостовірної інформації

У зв`язку з розміщенням 21.10.2020 р. у видавництві "Новий день" недостовірної інформації під назвою "Через некомпетентність свого керівництва Каховська лікарня може втратити більше 6 млн грнивень", публікуємо повний текст Наглядової ради Каховської ЦРЛ від 02.10.2020 р., з якого вбачається, що Каховська лікарня може втратити більше 6 млн грн. через бездіяльність керівництва Каховської районної ради та Каховської РДА.

14:07 21.10.2020

Ендоскопічне дослідження і діагностика запальних і функціональних захворювань шлунка і кишечника на базі «КНП Каховська ЦРЛ»

Останнім часом, і в Україні, і в світі відзначається зростання кількості хворих з запальними і функціональними захворюваннями шлунка і кишечника. Несприятливий екологічний фон, стресові ситуації, імунологічні порушення, погрішності в харчуванні, використання генетично модифікованих продуктів сприяють поширенню захворювань шлунково-кишкового тракту в геометричній прогресії. Відзначається тенденція до розвитку даної патології в молодому, працездатному віці. Найчастіше, запальні захворювання шлунково-кишкового тракту призводять до інвалідизації, а інколи і до летального випадку.

10:08 16.10.2020

День лікаря в Каховській ЦРЛ

Другий рік поспіль в нашій лікарні проходить  посвята молодих лікарів. За ініціативою Директора лікарні Мазур Олени Борисівни була запроваджена гарна традиція у міжнародний День лікаря, 5 жовтня, вітати лікарів, які вступають в лави професіоналів закладу. У 2020 році це -  лікар-дерматовенеролог Бужинський Микола Юрійович, лікар-отоларинголог Волченко Анастасія Сергіївна  та лікар-гінеколог Фоміна Анастасія Вікторівна.  

15:28 05.10.2020

ОГОЛОШЕННЯ

02.10.2020 р. в 14:00 у приміщенні актового залу КНП «Каховської ЦРЛ», за адресою: вул. Першотравнева, 34, відбудеться засідання наглядової ради лікарні.

07:50 02.10.2020

Подяка ПрАТ «Чумак»

З недавнього часу між ПрАТ «Чумак» та КНП «Каховська ЦРЛ» встановлено теплі, конструктивні стосунки, які підтверджуються систематичною суттєвою допомогою підприємством лікарні.

14:25 14.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень