A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Міжнародний День Лікаря в Каховській ЦМЛ

Дата: 04.10.2021 14:43
Кількість переглядів: 666

Вже традиційно, третій рік поспіль, на Міжнародний День лікаря, з метою підвищення авторитету професії лікаря та надання шефської підтримки в нашій лікарні проходить урочистий захід «Посвята в лікарі».

За ініціативою Директора лікарні Мазур Олени Борисівни у 2019 році була запроваджена гарна традиція  щорічно у Міжнародний День лікаря, який проходить у перший понеділок жовтня, вітати лікарів, які вступають в лави професіоналів закладу. 

У 2021 році це -  лікар-анестезіолог Лемешев Денис Андрійович, лікар-акушер-гінеколог – Гудкова Анастасія Леонідівна, лікар-онколог Духнівський Сергій Миколайович та лікар-невропатолог Чергинець Ірина Олександрівна.

 

 

Розпочала свято начальник відділу кадрів Мігас Оксана Григорівна, яка представила  молодих спеціалістів усім присутнім.  

 

 

Зі словами привітання та подарунками до молодих лікарів  звернулася Директор лікарні  Олена  Борисівна Мазур:

- «Бути лікарем – не тільки велика честь, але й велика відповідальність. Кожен лікар з першого дня має удосконалювати в собі такі якості, як шляхетність і людинолюбство, наполегливість і цілеспрямованість, рішучість, готовність до самопожертви. Вирощувати в собі лікаря означає невпинну роботу над собою. У добру путь, наша молода зміно! І завжди пам’ятайте про честь білого халату»

 

 

Також слова підтримки та напуття висловила медичний директор Пирховка Тетяна Василівна, нагадавши молодим спеціалістам про важливість роботи лікаря, та підкреслила готовність допомоги кожного з лікарів, які працюють вже довгий час в лікарні.

 

 

Ну а в заключному етапі свята молоді спеціалісти отримали подарунки від голови Профспілкового комітету Федотова Андрія Олександровича. Традиційно це були білі халати, які і символізують Свято лікаря!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень