A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД COVID-19 В КАХОВСЬКІЙ ЦМЛ

Дата: 11.03.2021 15:36
Кількість переглядів: 398

Рівно рік тому, 11 березня 2020року, Всесвітня організація охорони здоров’я визнала COVID -19 –пандемією.

За цей час людство вже пристосувалося жити в нових умовах. На жаль, ми бачимо невтішну динаміку захворюваності та смертності від цієї хвороби. Було вжито безліч різноманітних заходів, щодо зменшення захворюваності, але самим дієвим  засобом протидії хворобам є і завжди була - імунізація. Тобто створення штучного імунітету за допомогою вакцини, що захистить від інфікування чи важкого перебігу хвороби. В лікарні була проведена велика роз’яснювальна робота, яку ми проводили разом з медичним директором Пирховкою Тетяною, головною медичною сестрою Майєю Берестень та лікарями інфекціоністами Залипка Тарасом та Березан Тетяною.

Сьогодні 112 працівників лікарні, які виявили бажання були вакциновані. Я дякую всім  співробітникам , які виявили свідомість і заботу не тільки про власне здоров’я , а й забезпечили захист своїх сімей. Тільки створивши колективний імунітет, людство врешті решт подолає хворобу.

До речі, імунізацією займаються бригади ЦПМСД. З нами працювала мобільна бригада ЦПМСД м. Нова Каховка. Від  всіх вакцинованих працівників лікарні висловлюю вдячність за своєчасність , професіоналізм та майстерність у проведенні процедури.

Тепер про вакцину - 

https://vaccination.covid19.gov.ua/news

Відео, як проходила вакцинація можна переглянути за посиланням -  ВАКЦИНАЦІЯ в КНП "Каховська ЦМЛ", 11.03.2021 р.

Директор КНП "Каховська ЦМЛ"

Олена Борисівна Мазур


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень