A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Підсумкова медична рада лікарні

Дата: 29.01.2021 19:32
Кількість переглядів: 799

29 січня у КНП «Каховська ЦМЛ» під головуванням медичного директора Пирховка Т.В.  відбулася підсумкова медична рада  за 2020 рік, на якій було підведено підсумки роботи лікарні  та накреслені основні напрямки та цілі роботи закладу на 2021 рік. У роботі медради прийняли участь директор закладу Мазур О.Б. та провідні лікарі.

У ході засідання були заслухані звіти про роботу підприємства в цілому та окремих структурних підрозділів, проаналізовані здобутки лікарні, акцентовано увагу на проблемних питаннях. Заступник директора з оргметодроботи Романенко В.П. довів до завідуючих планові показники  для ефективної роботи з НСЗУ.

Основними завданнями на наступний рік визнано: підвищення рівня якості медичного обслуговування та приведення його до європейських та міжнародних стандартів; забезпечення сталого фінансового розвитку лікарні та впровадження сучасних ефективних методів фінансового менеджменту; розвиток кадрового потенціалу; впровадження ефективних медичних технологій діагностичного та лікувального процесів; впровадження системи безпеки пацієнтів при перебуванні в закладі охорони здоров’я; створення/покращення умов перебування пацієнтів у закладі, в т.ч. для мало мобільних груп населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень