A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Наказ від 06.07.20р. №258 «Про затвердження переліку медичних та інших працівників, що безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та здійсненні заходів з запобігання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та лік

Дата: 14.09.2020 12:45
Кількість переглядів: 231

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО

«КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ КАХОВСЬКОЇ

РАЙОННОЇ РАДИ»

 

НАКАЗ

 

 

від 06.07.2020р.                                                                                                                       №   258                                

 

Про затвердження переліку посад медичних та інших працівників що безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та здійсненні заходів з запобігання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та лікуванням пацієнтів із випадками гострої хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, яким здійснюється доплата  в розмірі  до 300% відсотків за червень 2020р.

 

     Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 03.2015р. № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24.01.2020р. № 90), постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020р. № 215) та абзацу другого підпункту «а» підпункту 1.1 пункту 1 наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 02 червня 2003р. № 145 «Про умови оплати праці медичних та інших працівників за період роботи по ліквідації епідемій та спалахів інфекційних хвороб, а також в осередках особливо небезпечних і небезпечних інфекційних хвороб», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 27 червня 2003р. № 523/7844.

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Комісією  по нарахуванню доплати медичним та іншим працівникам, що безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та здійсненні заходів з запобігання гострої респіраторної хвороби COVID-19, у складі:
  • Голова комісії Пирховка Т.В. ,  медичний директор
  • Члени комісії:
  • Мазур О.Б., директор КНП «Каховська  ЦРЛ»
  • Василенко Л.Г., головний бухгалтер
  • Малишенко М.В., юрисконсульт
  • Журкіна Н.М., економіст

затвердити список медичних та інших працівників, що безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та здійснені заходів з запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та лікуванні пацієнтів із випадками гострої респіраторної хвороби COVID-19 ( список додається).

  1. Головному бухгалтеру Василенко Л.Г. здійснювати компенсацію згідно чинного законодавства та затвердженого списку.
  2. Діловоду Павловій І.В. з наказом ознайомити під підпис всіх осіб зазначених у наказі.
  3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

     Директор КНП «Каховська ЦРЛ»                                                                           О.Б. Мазур

   

      Виконавець: Пирховка Т.В.

      Всього 2 примірника:

                   1-до справи

                   1-Пирховка Т.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень