A A A K K K
людям із порушенням зору
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАХОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ РОДИНИ ПАНКЕЄВИХ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”

Розпочато реєстрацію місць надання медичних послуг і медичних працівників

Дата: 24.12.2019 09:47
Кількість переглядів: 651

З 19 грудня для спеціалізованих та високоспеціалізованих медичних закладів стає доступним функціонал для наступного кроку реєстрації в електронній системі охорони здоров'я.


Для спеціалізованих та високоспеціалізованих медичних закладів вже є доступним функціонал реєстрації місць надання медичних послуг і медичних працівників в ЕСОЗ.

Вже шість МІС станом на 19 грудня пройшли тестування. Відслідкувати статус підключення необхідного функціоналу вашої МІС можна на сайті ДП “Електронне здоров'я”.

Якщо ви вже маєте інформаційну систему - зверніться до представників своєї МІС та дізнайтеся як почати працювати з новим функціоналом. Якщо ви навіть не починали реєстрації закладу - час це зробити.

Нагадаємо, що реєстрація закладів в ЕСОЗ передбачає кілька кроків. 
1. Реєстрація власне медичного закладу. Вже понад 900 закладів зареєстровані в ЕСОЗ (побачити кількість зареєстрованих закладів можна на сайті НСЗУ).
2. Реєстрація місць надання медичних послуг і медичних працівників. Отже, ті хто зареєстрував свій заклад, можуть починати наступний етап.

Також нагадаємо, що реєстрація в ЕСОЗ є обов'язковою умовою для контрактування з НСЗУ. Потрібно, щоб на 1 квітня 2020 року до ЕСОЗ був підключеним і заклад охорони здоров'я, і кожен лікар, який надає спеціалізовану допомогу пацієнтам, і кожне місце роботи такого лікаря. Саме це зумовить вчасність отриманих від НСЗУ виплат.

Тож розраховуйте свій час та можливості правильно. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень